Adresa: or. Hîncești, str. Chișinăului 17
Tel.: + (373) 269 2 21 40

 

Ziua Ușilor Deschise la Școala Profesională Hîncești

Vineri, 15 mai 2015, școala noastră a fost punctul de atracție al tinerilor care doresc să învețe o meserie într-o instituție care tinde să corespundă cu standarde de calitate.

Ziua ușilor deschise a constituit un eveniment deosebit și pentru profesorii și elevii noștri - aceștia i-au întîmpinat cu multă căldură pe oaspeți, i-au condus în clasele de studii, cămine și ateliere de instruire practică și le-au povestit despre perspectivele pe care le vor avea înscriindu-se la studii. Mai mult decît atît, tinerii au avut posibilitatea să participe la diferite master class-uri.

Dna Petrușan Ludmila, directorul Școlii Profesionale Hîncești, le-a vorbit, în deschiderea evenimentului, despre facilitățile pe care le oferă instituția pentru fiecare elev - bursă lunară, cămin, dejun și prânz gratuit și despre specialitățile care se studiază: Tencuitor, ZugravPlăcător cu plăciElectrogazosudor – montatorCusătoreasă.

Oaspeții au fost conduși prin sălile de clasă unde au avut un dialog constructiv cu elevii și profesorii. De asemenea, maiștrii – instructori, împreună cu elevii Școlii Profesionale, le-au demonstrat invitaților ce presupune fiecare specialitate, organizînd master class-uri. Participanții au avut ocazia să încerce a suda, a tencui, a zugrăvi și a coase asumîndu-și rolul de specialiști cu mult entuziasm.

La eveniment au fost prezenți și reprezentanți ai companiei ”Starline Textile”, partener al Școlii Profesionale Hîncești, care le-au prezentat despre avantajele de care se bucură absolvenții școlii atunci cînd se angajează la întreprindere: pachet salarial și social complet, condiții de muncă la standarde europene, utilaj industrial modern.

Invitaților li s-a creat ocazia de a oferi un feedback într-o manieră creativă. Aceștia au lăsat mesaje și impresii pozitive pe un poster amenajat în holul școlii.