Menu
Meserii

Meserii

Absolvenții programului Cusătoreasă (industria confecțiilor), în baza cunoștințelor teoretice și practice acumulate pe parcursul a doi ani de studii, vor putea desfășura activitatea în întreprinderi din domeniul industriei ușoare, case de deservire, ateliere individuale.

Absolvenții programului Brutar dețin cunoștințe, priceperi și abilități ce le permit să fie lucrători utili și solicitați în industria alimentară.

Zugravul este o persoană cu cunoștințe și deprinderi speciale capabilă să efectueze lucrări de tencuieli.

Absolvenții nostri vor fi capabili:

  • Să prepare mortarele pentru tencuieli;
  • Să execute tencuieli obișnuite și decorative;
  • Să execute tencuieli pe bază de amestecuri uscate;
  • Să execute lucrări de reparație a tencuielilor;
  • Să execute șape.

Absolvenții programului Electrogazosudor-montator-Tăietor cu gaze dețin cunoștințe, priceperi și abilități ce le permit să efectueze lucrări precum ajustarea curentului și ciclului de timp ale mașinilor de sudură pentru a încălzi metalul la temperaturi înalte, examinarea sudurilor pentru a depista defectele și a remedia îmbinările defecte sau rupte, etc. 

Absolvenții programului „Tencuitor” dețin cunoștințe, priceperi și abilități ce le permit să efectueze lucrări de tencuieli și zugrăveli cu scop protector, izolator și decorativ pe suprafețele orizontale și verticale ale construcțiilor. 

Absolvenții programului Placator cu plăci dețin cunoștințe, priceperi și abilități ce le permit să efectueze lucrări precum lucrări de placare pe suprafeţele orizontale şi verticale ale construcţiilor Conform Standardului Ocupaţional.