Menu

Vizita ambasadoarei Germaniei la Școala Profesională Hîncești

Astăzi, instituția noastră a fost extrem de onorată să fie vizitată de către Ambasadoarea Germaniei în Republica Moldova, Excelența sa, doamna Margret Maria Uebber, însoțită fiind de reprezentanți ai Ambasadei și directoarea de țară pentru GIZ Moldova, în persoana doamnei Claudia Hermes și reprezentanții Agenției. 
În cadrul vizitei s-au accentuat domenii importante de investiții ale Germaniei în dezvoltarea Republicii Moldova și asigurarea integrării acesteia în Uniunea Europeană. De asemenea, directoarea Școlii Profesionale Hîncești a punctat cele mai importante investiții realizate în ultimii ani de către GIZ Moldova în învățământul profesional tehnic.
Ne-au fost alături la acest eveniment reprezentanții Camerei de Comerț, filiala Hîncești, dna Tatiana Cojocaru, directoarea S.A. Romanița dna Maria Lică și reprezentanta SC "Daniela-Bujor" SRL dna Irina Tanurcova, elevi și absolvenți ai sistemului de învățământ dual.

Pentru mediatizarea evenimentului, au fost prezenți reporteri și jurnaliști de la posturile de televiziune TV8, Jurnal TV, Moldova 1.